Missió, visió i valors

Política de qualitat

Missió

Promoure la investigació, l’ensenyament i la qualitat assistencial en l’àmbit de les malalties del cor, especialment en aquelles que poden causar arítmies i mort sobtada.

 

Visió

Consolidar-nos com un centre de referència en la investigació i en el diagnòstic de les malalties genètiques cardiovasculars a Catalunya.

 

Valors

Per a mantenir la qualitat, estar al dia en els avenços en el camp, i proveir el millor servei possible per als clients i usuaris, és cabdal poder gestionar les proves especialitzades de les malalties rares familiars des d’un centre que combini la diagnosi amb la recerca en el mateix camp.

Team of Research Scientists Working On Computer, with Medical Equipment, Analyzing Blood and Genetic Material Samples with Special Machines in the Modern Laboratory.

Fiabilitat i confiança en els resultats:
per mantenir la qualitat dels resultats genètics, fem confirmació de les variants trobades amb una segona tecnologia i realitzem valoracions internes i externes dels nostres processos i de les nostres tecnologies per verificar que continuen amb el nivell més elevat de fiabilitat.

Desenvolupament per a la millora de les nostres eines diagnòstiques:
desenvolupem nous panells, una base de dades pròpia de variants genètiques i una base de dades de publicacions, que són essencials en la valoració de la patogenicitat d’una variant genètica.

Innovació:
treballem en la millora contínua dels serveis de diagnosi, en el desenvolupament de noves eines informàtiques, així com en els nostres processos interns per aplicar la innovació com una forma normal de les nostres activitats diàries.

Professionalitat i compromís:
fomentem la formació, sensibilització i motivació de la nostra plantilla, així com la participació mitjançant el treball en equip i l’aportació de suggeriments.